Jeg tilbyder

Terapi

Der kan være mange grunde til at starte i terapi. Vi kan alle være i en situation, hvor vi har brug for støtte til at stå imod og komme igennem. Hvad end det er større livskriser, et lavt selvværd eller gamle mønstre du gerne vil bryde, vil du i terapi hos mig opnå en større indsigt i dig selv og større forståelse for din situation samt få konkrete metoder og værktøjer til at forbedre din situation.                          

Læs mere

Healing

Trænger du til en pause, hvor du kan få fornyet din energi? Har du brug for at få ro på, både fysisk og mentalt? Vil du gerne komme mere til stede i din krop og i bedre kontakt med din intuition? Så er en healing-session helt sikkert noget for dig. Behandlingen bygger på et holistisk menneskesyn, hvor krop og sjæl betragtes som ligeværdige og uadskillelige, og er behagelig, blid og alligevel yderst kraftfuld og effektiv.

Læs mere

Yoga

Yoga betyder “at forene”, og jeg bruger yoga som et terapeutisk redskab til at integrere krop og sind – tanker og følelser – og skabe balance i nervesystemet. Med yoga kan du forbedre din søvn, blive bedre til at sætte grænser, rumme følelser, mærke efter, og i det hele taget styrke kontakten til dig selv. Uanset om du er begynder eller øvet, skræddersyr jeg undervisningen til dit specifikke behov.                        

Læs mere