skip to Main Content

Stressbehandling

Stress, angst og depression påvirker os både psykisk og fysisk. Derfor er det afgørende, at den hjælp du får er rettet mod kroppen såvel som sindet. Jeg tilbyder forskellige helhedsorienterede behandlingsforløb. Gennem forløbene vil du opnå:

  • Information vedrørende den nyeste viden på området
  • Afklaring omkring hvad der belaster dig, hvordan du bliver påvirket og hvorfor du reagerer
  • Nye muligheder, handlemønstre og værktøjer til at støtte dig
  • Forebyggelse af tilbagefald gennem større opmærksomhed på din krop og dens signaler

Ved den indledende introsession får vi sammen skabt et billede af din aktuelle tilstand og behov. Ud fra en kortlægning af dine symptomer og tilstand, beslutter vi sammen, hvilket forløb du vil få størst fordel af. Det kan enten være ét af de to nedenstående, eller en skræddersyet kombination, alt efter dit specifikke behov.

Stress-af-forløb

Dette forløb er til dig der har en travl hverdag og i perioder kan mærke stressen komme snigende. Det kan være du er plaget af hovedpine, sover dårligt om natten, kan mærke en indre uro, har en masse tanker som bliver ved med at fylde, nedsat eller øget appetit og måske en lille knude i maven hver gang du tænker på alle de ting du ikke får nået. Alle undersøgelser viser, at jo før du tager din krops signaler alvorligt og får hjælp, jo hurtigere kan du genvinde balancen og vende tilbage til en normal, aktiv og tilfredsstillende hverdag. Venter du for længe, kan det ende med en længerevarende sygemelding, og i værste tilfælde varige mén både psykisk og fysisk.

Forløbet: Forløbet strækker sig over 8 uger, hvor du kommer én gang om ugen til en session på 1,5 time. Hver session vil bestå af samtaleterapi, hvor vi løbende vil snakke om din situation og tilstand, samt mindfulness/kropsbevidsthedstræning og restorative stillinger. Herigennem vil du få identificeret belastende faktorer og nye handlemønstre, få konkrete værktøjer og redskaber du kan bruge både forebyggende og i situationer, hvor du føler dig stresset, samt oplevelsen af indre ro og dyb afslappethed, hvilket vil blive integreret i din krop og dit nervesystem efterfølgende. Desuden vil du også få information omkring den nyeste viden på området samt råd og forslag til kost, vaner og daglige rutiner som vil hjælpe dig til at fastholde balancen.

Pris 5400,- for hele forløbet bestående af 12 timer fordelt over 8 sessioner (4050,- for studerende og ledige)

Akut-forløb

Forløbet er velegnet til dig der har så stærke symptomer at du enten overvejer at sygemelde dig, eller allerede er sygemeldt. Måske er du endda også plaget af angst eller depression. Du har højst sandsynligt været overbelastet i en længere periode, og det er derfor vigtigt at du får en mere intensiv hjælp, så du hurtigt kan få det bedre og vende tilbage til et normalt og tilfredsstillende liv.

Forløbet: Dette forløb strækker sig over 6 uger, hvor du kommer to gange om ugen til en session varende 1 time per gang. Hver anden gang er samtaleterapi og hver anden er restorativ terapi samt mindfulness/kropsbevidsthedstræning. Dette setup vil medføre en dybdegående behandling af hele dit nervesystem og bidrage til en hurtigere og mere holdbar etablering af balance. Desuden vil du få tydeliggjort belastende faktorer, få nye handlemønstre og konkrete værktøjer til stressede situationer, samt muligheden for at opleve indre ro og afslappethed. Ved at give dit nervesystem muligheden for at opleve ro, vil din hjerne kunne skabe nye, hensigtsmæssige og positive oplevelser, der vil bidrage til en hurtige bedring og etablering af balance. Derudover vil du have mulighed for at få information omkring den nyeste viden på området samt råd og forslag til kost, vaner og daglige rutiner som vil hjælpe dig til en bedre balance.

Pris 5400,- for hele forløbet bestående af 12 timer fordelt over 12 sessioner (4050,- for studerende og ledige)

Back To Top