skip to Main Content
[x_column type=”1/2″]

Trænger du til en pause, hvor du kan få fornyet din energi? Har du brug for at få ro på, både fysisk og mentalt? Vil du gerne komme mere til stede i din krop og i bedre kontakt med din intuition? Så er en healing-session helt sikkert noget for dig.

Behandlingen bygger på et holistisk menneskesyn, hvor krop og sjæl betragtes som ligeværdige og uadskillelige, og er behagelig, blid og alligevel yderst kraftfuld og effektiv.

Selve behandlingen foregår fuldt påklædt, liggende på en briks. Jeg placerer mine hænder på en serie af forskellige områder på kroppen, startende ved hovedet og forsiden af kroppen, efterfulgt af bagsiden af kroppen. Udover en indledende og en afsluttende samtale, er behandlingen ordløs og varer cirka 90 minutter .

Der kan være stor forskel på, hvad man mærker under en behandling. Både fra gang til gang og fra klient til klient. De fleste bliver afslappet i både krop og sind, nogen mærker en varme eller en sitren og andre mærker ingenting. Uanset hvad du mærker under behandlingen, eller om du mærker noget overhovedet, så vid at behandlingen virker helt nede på celleplan.

Pris

En enkelt healing-session kan være enormt effektiv i sig selv, men den optimale, længerevarende effekt opnåes efter minimum tre gange i træk. Derfor tilbyder jeg en særlig billig pris, hvis du vælger at booke tre behandlinger på én gang.

En enkelt behandling 90 minutter: 450,-
Tre behandlinger: 1000,-

OBS: Er du forhindret i at møde op til en aftalt tid, skal du melde afbud senest kl 16 dagen før, ellers opkræves fuld pris.
.

Behandlingform

Behandlingen tager udgangspunkt i et holistisk menneskesyn, hvor krop og sind ikke betragtes som adskilte, men som ligeværdige og uadskillige dele af mennesket. I Østen har de i flere tusinde år opfattet mennesket således, og nu er vi i Vesten så småt ved at komme efter, blandt andet gennem vores viden om og forståelse af det autonome nervesystem, og hvordan vi med vores tanker og følelser påvirker vores krop og omvendt. Den anvendte behandlingsform bygger primært på metoder fra kropsterapi og reiki-healing.

Kropsterapi

Følelser er energi i bevægelse – på engelsk e(nergy)motion. En oplevelse udløser en følelse, en energi, som dukker op i vores system og som optimalt set vil opløse sig igen efterfølgende. Vi mærker følelserne forskellige steder i kroppen. Vrede kan være en spænding i kæben, over nakken, skuldrene og ned i armene og de knyttede hænder. Sorg kan være en intens smerte i brystet eller en hård knude i maven, ligesom at glæde og spænding kan føles som sommerfugle i maven. Er følelsen for overvældende, og har vi af den ene eller anden årsag svært ved at rumme den, kan vi ubevidst komme til at standse følelsens bevægelse gennem vores system, ved at spænde op i krop og muskler, og derved skabe blokeringer. Jo flere blokeringer og spændinger vi har, jo mere arbejder vores krop og vores nervesystem på højtryk for at bevare disse blokeringer, i et forsøg på at skåne os for at mærke følelserne. På længere sigt er denne forsvarsmekaniske yderst drænende for vores system, og kan i sidste ende føre til både fysisk og psykisk sygdom. Disse blokeringer kan opløses igen gennem berøring af de blokerede områder, hvorved følelserne vil kunne fortsætte deres bevægelse gennem vores system, og vi vil efterfølgende opnå en forløsning.
Udover at opløse blokeringer og bidrage til forløsning af gamle følelser, virker berøring enormt helende og beroligende på vores nervesystem. Det hjælper os til at føle os støttet, holdt og samlet, og øger en følelse af afgrænsning, hvis vi føler at vores nerver er “flossede” eller “uden på tøjet.”

Reiki-healing

Reiki er japansk og betyder ‘altomfattende og altgennemtrængende livskraft/livsenergi’. Metoden består af et ældgammelt healingssystem som blev udbredt af Dr. Mikao Usui, og er i dag den mest anerkendte og anvendte healingsform. Reiki-healing har en lang række fordele, såsom lindring af stressymptomer, booste immunforsvaret og afhjælpe smerter og gener. En mindre undersøgelse udført af Kræftens Bekæmpelse viste blandt andet, at reiki-healing af patienter der netop havde overstået kemoterapi, var med til at mindske træthed og hjalp dem til at komme ud af en begyndende depression og til at få bearbejdet forskellige psykiske aspekter ved kræft.

[/x_column]

[x_column type=”1/2″]

Back To Top