skip to Main Content

Søvn er vigtig for os mennesker og en nødvendighed for vores overlevelse. Faktisk kan vi mennesker leve længere uden vand og mad end vi kan uden søvn.
Når vi sover, sker der en lang række processer i vores hjerne og krop som sørger for at holde os sunde og raske.

Mange mennesker har udfordringer med at sove, og de fleste undersøgelser viser at 10 – 15 % af befolkningen lider af mere eller mindre alvorlige søvnproblemer. Nogle kan ikke falde i søvn. Andre vågner tidligt eller flere gange i løbet af natten. Og der kan være mange forskellige årsager til, at man ikke kan sove, men uanset hvad årsagen er, er det vigtigt at få gjort noget ved problemet.

Få bedre søvn
Naturlig hjælp til forbedret søvn

Jeg har i mange år arbejdet med at forbedre søvn, både min egen og andres. Gennem erfaringer og uddannelser har jeg fået en omfattende forståelse for søvnens betydning for os mennesker, samt metoder og værktøjer til, hvordan vi kan opnå en bedre søvn på en naturlig måde. Og jeg vil rigtig gerne give mine erfaringer videre.

Vil du gerne forbedre din søvn, så tilbyder jeg forløb af minimum 2 konsultationer (1 times varighed), hvor du får konkrete råd og vejledning der passer til dine behov.

Back To Top